Business WoMan Club

Business WoMan Club – az üzleti sikerközösség

Üzleti lapkiadónk támogatásával médiaesemények szerveződési keretein belül indítottuk útjára tizenhat évvel ezelőtt üzleti közösségünket a Business WoMan Clubot. Tagjai megalapozott gazdasági háttérrel rendelkező kis- és középvállalkozások

A gazdasági érdekek mentén szerveződött üzleti klub kapcsolatépítési lehetőséget nyújt tagjai számára, a havonta több alkalommal szervezett üzleti találkozókon, meetingeken, tréningeken, networking-programokon, valamint tagjaink intellektuális igényei szerint kultúra-, és művészet orientált üzleti eseményeken. A személyes találkozók közötti kapcsolattartást belső hírlevélrendszer, a tagok önálló információs anyagai, valamint a folyamatos kapcsolatközvetítés biztosítja.

A Business WoMan Club zártkörű klubként működik. Az üzleti kör rendezvényeit csak klubtagok látogathatják. Taggá csak tagi ajánlás útján lehet válni.
A klub sokéves működésének eredményeképpen tagjaink mellett több száz üzleti partner közreműködésével és támogatásával folytatja a sikeres és folyamatos kapcsolatközvetítését.

A Business WoMan Club nem csak termékértékesítésben, ügyfélszerzésben segíti tagjait, hanem személyes kapcsolatépítés keretein belül előnyt jelent pályázatok elérése, tőkebevonás, támogatások megszerzése, cég vagy termék külföldre juttatása, valamint közös projektek kialakításában.

Klasszikus keretek között működő üzleti klubunk erősségei az üzleti kapcsolatépítésen, inspiráción és tudásmegosztáson, valamint folyamatos személyes tapasztalatcserén túl egymás támogatása és segítése, az emberi kapcsolatok elmélyülése.

A Business WoMan Club tagjai kiemelten jó minőségű kapcsolatrendszerrel támogatják egymást üzleti sikereik elérésében.