Business WoMan Club

Business WoMan Club

A Business WoMan Club több mint tíz éve működő kapcsolatépítő üzleti közösség. Üzleti lapkiadónk partnerei, hirdetői, támogatói köréből szerveződött Tagjai megalapozott gazdasági háttérrel rendelkező kis- és középvállalkozások.
Taggá csak tagi ajánlás útján lehet válni.
A gazdasági érdekek mentén szerveződött üzleti klub az elmúlt évtizedben több száz klubtaggal és több száz üzleti partnerrel működött együtt.
A BWC-hez tartozó vállalkozások jelentős része 4-5 éve a közösséghez tartozik, de vannak olyan cégek, akik a megalakulás kezdeteinél jelen voltak és ma is aktív tagok.

A klub tagjai és üzleti partnerei a havonta több alkalommal szervezett teltházas üzleti esteken, tematikus rendezvényeken, üzleti partikon építhetnek személyes kapcsolatokat, tarthatnak promóciót, bemutatót, kapnak értékesítési lehetőséget. A folyamatos kapcsolattartást belső hírlevél rendszer, a tagok önálló, minden partner számára eljuttatott hírlevele, támogatja.

Az üzleti klubon belül működő Business WoMan Club Aktív rendszeres, személyes kapcsolatbörzeként funkcionál, kiegészítve a folyamatos, interaktív üzleti háló sikeres működését klubon kívül és belül.

A Business WoMan Club elit, zártkörű klubként működik, programjait nem hirdetik a szervezők közösségi portálokon, a rendezvényeket, üzleti eseményeket csak a klub tagjai, üzleti partnerei látogathatják.

Az üzleti klub nem csak termékértékesítésben, ügyfélszerzésben segíti a tagokat, hanem személyes kapcsolatépítés keretein belül előnyt jelent pályázatok elérése, tőkebevonás, támogatások megszerzésében, valamint közös projektek kialakításában.