Business WoMan Club

Business WoMan Club

A Business WoMan Club közel másfél évtizede működik. Üzleti lapkiadónk partneri, hirdetői, támogatói köréből alakult ajánlói rendszerrel.
Tagjai megalapozott gazdasági háttérrel rendelkező kis- és középvállalkozások. Taggá csak tagi ajánlás útján lehet válni.

A gazdasági érdekek mentén szerveződött üzleti klub jelenleg közel 200 klubtaggal és többszáz üzleti partnerrel tevékenykedik. A BWC-hez tartozó vállalkozások jelentős része 2-5 éve a közösséghez tartozik, de vannak olyan cégek, akik a megalakulás kezdeteinél jelen voltak és ma is aktív tagok. A klubtagok havonta több alkalommal üzleti esteken, tematikus rendezvényeken, üzleti partikon építhetnek személyes kapcsolatokat, tarthatnak promóciót, bemutatót, kapnak értékesítési lehetőséget. A folyamatos kapcsolattartást belső hírlevél rendszer, a tagok önálló, minden partner számára eljuttatott információs anyagai biztosítják.

A BWC elit, zártkörű klubként működik, programjait nem hirdetik a szervezők közösségi portálokon, a rendezvényeket, üzleti eseményeket csak a klub tagjai látogathatják.

Az üzleti klub nem csak termékértékesítésben, ügyfélszerzésben segíti a tagokat, hanem személyes kapcsolatépítéskeretein belül előnyt jelent pályázatok elérése, tőkebevonás, támogatások megszerzésében, valamint közös projektek kialakításában.