Business WoMan Club

Business WoMan Club

Sikeres üzleti lapkiadónk támogatásával médiaesemények szerveződési keretein belül indítottuk útjára tizenöt évvel ezelőtt üzleti közösségünket a Business WoMan Clubot. Tagjai megalapozott gazdasági háttérrel rendelkező kis- és középvállalkozások, illetve nagyvállalati szektor képviselői.

A gazdasági érdekek mentén szerveződött üzleti klub színes kapcsolatépítési háttere a havonta több alkalommal szervezett üzleti vacsoráknak, meetingeknek, tréningeknek, networking-programoknak, valamint kultúra-, és művészet orientált üzleti eseményeknek. Online kapcsolattartást belső hírlevélrendszer, a tagok önálló információs anyagai, valamint a folyamatos kapcsolatközvetítés biztosítja.

A Business WoMan Club zártkörű klubként működik. Az üzleti kör rendezvényeit csak klubtagok látogathatják. Taggá csak tagi ajánlás útján lehet válni. A vállalkozások jelentős része hat-nyolc éve az üzleti közösség tagja, többen már a megalakulás időszakától jelen vannak üzleti körünkben.
A klub sokéves működésének eredményeképpen a közel kétszáz tagon felül több száz üzleti partner közreműködésével folytatja sikeres, folyamatos kapcsolatközvetítését.

Az üzleti klub nem csak termékértékesítésben, ügyfélszerzésben segíti tagjait, hanem személyes kapcsolatépítés keretein belül előnyt jelent pályázatok elérése, tőkebevonás, támogatások megszerzése, cég vagy termék külföldre juttatása, valamint közös projektek kialakításában.

Az üzleti közösség tagjai kiemelten minőségi kapcsolatrendszerrel támogatják egymást üzleti sikereik elérésében.